Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Padma Ház • 8200 Veszprém. Szeglethy utca 1. +36 30 488 4973

A több ezer éves kínai gyógyászat "5 Elem tanának" titka!

A több ezer éves kínai gyógyászatban használt "5 Elem tana” alapján összeállítjuk és elküldjük számodra a rád legjellemzőbb alkati tulajdonságokat, jellemzőket, amellyel közelebb kerülsz az egészségtudatos és kiegyensúlyozott élethez.

 

Tanítványok

2013. óta több témában is lettek tanítványaim. A képzéseket én tartottam és tartom ma is. A tervezett képzések időpontjairól bővebben az ESEMÉNYEK fül alatt olvashatsz.

2014. évben nagy örömömre 5 tanítvány járta végig az utat és képezi magát azóta is töretlenül, ahol elsajátították több, mint 9 éves tanácsadói, természetgyógyászati tapasztalataimat, nézeteimet és alakítják saját személyiségüknek megfelelően. Nagy büszkeség látni, ahogy közülük négy Tanítvány kinövi a Mestert és az elvetett magok valódi táptalajba érkezvén kelnek ki. Hálás vagyok mindegyikőjüknek, hogy kíváncsiak voltak mindarra, amit átadhattam és örömmel tölt el, hogy igénylik a folyamatos továbbképzést. Ezúton köszönöm Farkas Eszternek -aki jelenleg a Padma ház csapatát és szakmaiságát erősíti, Mester Orsolyának – akit bakancsos „fiúként” ismertem meg sok évvel ezelőtt és ma igazi NŐ, Táskainé Piroskának – aki rendületlenül képzi magát, hogy sokoldalú tanácsadóként segíthessen és nem utolsó sorban Virt Editnek, aki mindegyikőnk legkeményebb kritikusa, ez által segítve a személyes fejlődésünket, és ezáltal gyakorolva önmaga szelídülést…lassan a csillagok Mestereként is segítve az önismeret egy izgalmas folyamatát a hozzá fordulóknak.

Hamarosan olvashatjátok miért tanultak Tőlem, mi az amit hozzá tudtam tenni személyes Útjukhoz…
A mindennapok emberének tanítjuk, hogy otthon, saját eszközökkel tudja feltérképezni, miért alakul ki egy-egy betegség, mi van annak hátterében fizikai és lelki, pszichés szinteken.

2013-14. években közel 40 tanácsadót képeztem a kínai öt elem tana szerint felépített termékcsalád, az ENERGY készítményeinek ajánlására, akikhez bátran fordulhattok, ha nem tudtok velem személyes kapcsolatba lépni.

 

Amikor – 8 évvel ezelőtt – először vettem részt a Tündénél állapotfelmérésen, tele voltam egészségügyi problémával, leginkább egy bakancsos, rocker fiúra emlékeztettem, és nagyon szorongtam.. Tünde már a legelső alkalommal nagyon hiteles volt számomra, és még akkor megfogalmazódott bennem, hogy szeretném azt megtanulni, amit Ő tud, és csinál. Hosszú éveken át „csak” kliensként jártam Hozzá – az általa javasolt módszerek, terápiák, könyvek és készítmények kiemelkedően hasznosnak és hatásosnak bizonyultak. Ha meg kellene fogalmaznom, mi mindent kaptam a terápiás tevékenysége következtében, képtelen lennék a teljesség igényével megtenni. Elmúlt az allergiám, az asztmám, a nőgyógyászati panaszaim, stb, hét éve semmilyen gyógyszert nem szedtem be, és teljesen egészséges vagyok. Az egészségem mellett pedig, mintegy mellékhatásként 🙂 az egyéniségem kibontakozását is Neki köszönhetem. Mondhatnám, hogy táncolni nem Tőle tanultam, de az Ő segítségével váltam egyre felszabadultabbá – anélkül még mindig csak egyet balra, egyet jobbra lépkednék. 🙂 Ugyanígy, a támogatásával és a javaslataival jelentősen járult hozzá a családi, és más emberi kapcsolataim javulásához (elmélyüléséhez és gazdagításához), ahhoz, hogy nőnek érezzem magam és csinosan öltözzek, a kommunikációs készségem és az empátiám fejlődéséhez, hogy megbecsülést kaphassak a munkahelyemen.. Nagyon hálás vagyok a Sorsnak, hogy megismerhettem, és Neki, amiért segítségével az Életem minden területe fokozatosan egyre szebbé és jobbá válhatott.
Amikor Tünde először hirdetett tanfolyamot, azonnal jelentkeztem, és azóta is minden meghirdetett új tanfolyamán az elsők között vehettem részt – így volt ez a 10 hónapig tartó Életvezetési Tanácsadás képzésével is. A tanfolyam során elsajátítottuk azt a módszert és mindazt a tudást, ami csak átadható, és gyakorlatot szerezhettünk annak használatában is. Hálás vagyok, amiért már nem „csak” a terapeutámnak és Barátomnak, hanem Tanáromnak is vallhatom – és örömmel várom a következő képzéseit, könyveit, és előadásait. 🙂 Hálás vagyok, amiért a Tanítványaként méltó módon járulhatok hozzá mások életének szebbé, és jobbá tételéhez.

Mester Orsolya
30 930 53 95

Én elsősorban azért jelentkeztem, mert kíváncsi voltam, vajon a népi gyógymódok (teák, gyógyfüvek, kenőcsök, cseppek) sok esetben miért hatásosabbak a mai modern orvostudományban használt tablettáknál? (Most már tudom rá a választ.) Megtanultam mi is az az Aura, Meridiánok, Csakrák, és hogy az érzelmi életünk mennyire kihat egészségügyi állapotunkra, mi a kínai öt elem tana, melyik cseppet mikor adjuk. A hozzánk fordulóknak mikor és hogyan tudunk segíteni. Míg ezt jó diákként ismételgettem, tanulmányoztam magamon, egyszer csak megtörtént a csoda.
Elmúlott az allergiám. Jé ez működik! Itt elindult a hit. Megjött a bizalom. Egyből tovább folytattam a tanulást Nálad és persze bármilyen tanfolyamot tartottál én már mentem is. Csodás volt Téged hallgatni és magamba szívni mindazt a tudást amit Te adtál. Azóta is egyfolytában tanulok. Nagy örömömre szolgál, hogy ma már egyre többen fordulnak hozzám a problémáikkal, én pedig szívesen segítek, természetesen épp oly szeretettel, türelemmel és sok-sok alázattal, ahogy Tőled láttam. Azt is tudom, hogy a „Tanítók csak az ajtót nyitják ki, de belépni nekünk kell rajta.” Örülök neki, hogy a tanítványod lehetek, hogy kinyitottad az ajtót és irányt mutattál. Ha egy olyan „nem” szeretem feladatot kapok egyből eszembe jut egyik mondatod: „Mi van, ha most sikerül?” Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!

Táskai Józsefné Piroska
70 315 96 75

Mit kaptam? Tudást, ami megerősít, ha sejtéseim vannak. Szemléletmódot ami kinyitott egy más világot, új utakat tárt fel amin elindulhattam és én el is indultam… A tévutak buktatókat hoztak, de a tanfolyami találkozásokon levontuk a tanulságokat, újabb esélyekkel új ösvényt kerestünk, hogy a saját utam kiteljesedhessen. Emberként küldetéstudatot, feleségként magamat adni, anyaként magabiztosságot kaptam. A döntés hajlandóságát, hogy nem kell jobbnak lennem, MA elég, hogy ennyi vagyok.
Hitet és önbizalmat, hogy az én Életemben én tudom mi a legjobb magamnak és nem a környezetem – a világi elvárások egyre kisebb mértékű befolyásoltságát kezdem kapizsgálni. Felszínre kerültek a határaim (amiben nem éreztem jól magam) és átformálódtak keretekké, komfortosabbá téve a hétköznapjaimat. Erőt merítve Tünde sokszínűségéből kezdem a saját komfortzónám átlépni. Teszem ezt kíváncsian, fürkészve a lehetőségeket, a saját fejlődésem érdekében – mosolygok a reakciókon: könnyű már nekem a páholyból az Élet színpadára tekinteni, mert kaptam egy belső tengelyt és a saját középpontomból az Univerzumban harmónia van!
A legmeghatározóbb mégis a „vizsga” volt. Az újabb útelágazást bár megkönnyeztem, Bodzavár feletti csillagos égen új távlatok nyíltak az égbolton, azóta pedig kapuk tárulnak ki nap, mint nap az asztrozófia keretében.
A lehetőségekért köszönet ezúton is – remélem, hogy én is hozzátettem Tünde és a Padma ház küldetéséhez.
Kaptam útravalóul hamuban sült pogácsaként áldásokat:
– Merj hibázni!
– Az aranyhal nem kérdez vissza.
– Lehet másként!
– Hogyan igen?
– Mi van, ha sikerül?
– Az élet folyik, ha kész lenne, nem zajlana.

Virt Edit
30 367 55 61

A több ezer éves kínai gyógyászat "5 Elem tanának" titka!

A több ezer éves kínai gyógyászatban használt "5 Elem tana” alapján összeállítjuk és elküldjük számodra a rád legjellemzőbb alkati tulajdonságokat, jellemzőket, amellyel közelebb kerülsz az egészségtudatos és kiegyensúlyozott élethez.

 
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com