Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Padma Ház • 8200 Veszprém. Szeglethy utca 1. +36 30 488 4973

A több ezer éves kínai gyógyászat "5 Elem tanának" titka!

A több ezer éves kínai gyógyászatban használt "5 Elem tana” alapján összeállítjuk és elküldjük számodra a rád legjellemzőbb alkati tulajdonságokat, jellemzőket, amellyel közelebb kerülsz az egészségtudatos és kiegyensúlyozott élethez.

 

Mezei Tünde

cimlap1Mezei Tünde vagyok, 1975. május 12-én születtem, kétkezi dolgos, szorgos emberek gyermekeként. Kislányként az állatok, a kert a mindennapjaim része volt, hisz szüleim a munkahelyeik mellett állattartással is foglalkoztak és növényeket termesztettek, melyből a részünket az öcsémmel együtt mindig kivettük. Piacra jártam a nagymamámmal „kofáskodni” és imádtam a napi”béremből” a piacon lángost venni! Gyermekkoromban orvos szerettem volna lenni. Tanítóim szerint: „Tündét mindig az motiválta, ha segíthetett valakinek”. Aztán a pályaválasztáskor jöttek a szülői, racionális érvek és külkereskedelmi irányba tanultam tovább, így lett belőlem külkereskedelmi ügyintéző és elindultam a gazdasági életbe. Munkáltatóim a mai napig nagyon nagy szeretettel beszélnek velem, ha sok év után ismét „összehoz” minket az élet. Majd vállalkozó lettem 2000-ben és éltem a vállalkozó nők mindennapjait, problémáit, hajtását, bizonyítási vágyát, sikert hajszoló karakterét. Aztán az egészségem, természetesen, mint minden embernél, megsínylette a sok-sok stresszt.

Először pszichoszomatikus tüneteim jelentkeztek (szívritmus zavar, gombócérzet a torkomban, alvászavar, komoly fejfájások, menstruációs problémák stb.) majd a bőröm lett nagyon-nagyon csúnya…amit minden nap láttam a tükörben és egyre jobban zavart, hisz a „tökéletesnek kell lennem, hogy elfogadjanak” „ÉN KÉPEMHEZ” ez semmilyen formában nem passzolt és nem volt takarható! Minden féle utat megpróbáltam, a különböző „csoda” kozmetikumoktól, a csoda diétákon kesztül, a hormonális alapú gyógyszereken át…de láss csodát, semmi nem használt tartósan.

Az én akkori perfekcionizmusommal ez nem volt összeegyeztethető és egyre több feszültséget, ez által egyre több panaszt is okozott. Aztán egy napon ott ültem Feller Adrienn aromaterápiás work-shopján és a Kékvarádics nevezetű illóolaj illatolása visszaterelt AZ ÚTRA…2002-ben beiratkoztam Aromaterapeuta képzőbe és kinyílt egy másik világ! Ezúton is kifejezem hálámat a Sorsnak és Feller Adriennek! Rengeteg szembesülés önmagammal, rengeteg sírás és öröm lett az utam része és azóta is járom az önismeret és az önképzés útját, s egyre közelebb kerülök ÖNMAGAMHOZ, ez által pedig az örömteli mindennapokhoz! Rádöbbentem, hogy az emberi test egy kozmikus csoda, amit a munkámban naponta tapasztalhatok és minden ember külön-külön is egy-egy csoda, teljesen egyedi érzelmekkel és mintákkal.

Valóban nem létezik két egyforma DNS, ma már, több, mint 7000 ember és 11 évnyi szakmai tapasztalat után bizton állíthatom, hogy nincs két egyforma kliens, betegség és ennek megfelelően megoldás sem a problémákra. Az évek alatt maximálisan elköteleztem magam a SZEMÉLYRE SZABOTT egészségügyi, mentális és érzelmi állapot feltérképezése, az ehhez kapcsolódó egyénre szóló terápiás javaslat összeállítása és tanácsadás mellett. S mindazért, hogy bármely típusú állapot javulásához hozzájárulhassak, folyamatosan képzem magam.

Ma már – a teljesség igénye nélkül – rendelkezem Aromaterpeuta, Reflexológus, Gyógymasszőr, Bach-virágterápiás tanácsadó, Reiki Mester,Numerológia, Családállító képesítéssel és mindemellett az üzleti életben is képzem magam. Ezúton fejezem ki hálámat Pongor-Juhász Attilának, aki segített és segít az elmúlt 3 évben a racionális üzleti világban való részvételt és a küldetéstudatom megvalósítását összehangolni és egyensúlyban tartani!

A PADMA HÁZ, melyet 2006. június 17-én nyitottam meg, Veszprémben és környékén meghatározó színfoltja az alternatív gyógyászatnak, klienseink az ország minden pontjáról és a határon túlról is érkeznek. Jó hírnévvel, az orvosi- és szakmai körökben is elismerten tevékenykedek. Pályám egy meghatározó állomása volt, amikor 2014-ben a Veszprémi Megyei Kórházban, egészségügyi szakdolgozók kreditpontos továbbképzésén 2 előadást is tarthattam az alternatív gyógyászathoz kapcsolódó témákban.

Klienseim szeretete, hálája, az a több mint 100 gyermek, aki a segítségemmel „fogant meg” nagyon sok erőt és ambíciót ad, hogy ezen az „úttörő” pályán kitartsak és mindig-mindig menjek tovább… s nyitott könyvként, bármikor, bárhol szívesen mesélek az „ÚTRÓL” bárkinek, akit érdekel…

Hálásan köszönöm a szüleimnek, hogy megtanítottak keményen dolgozni, kitartani akkor is, amikor minden úgy tűnik, ellenem van, és hálás vagyok saját magamnak, mert akárhányszor éreztem azt, hogy térdre kényszerített az Élet, volt erőm felállni és újra kezdeni … Ennek eredményeként ma egy egészséges, sikeres és boldog embernek tartom magam és ezért hálás vagyok MINDEN EMBERNEK, aki ezen az úton útitársam volt, van és lesz, valamint hálás vagyok a Sorsnak, hogy mindig megmutatja az útelágazásokban, merre menjek tovább… E sok év tapasztalatát, tudását, a gondolkodásmódomat ma már tanítványaim segítségével egyre több emberhez tudom eljuttatni a személyes tanácsadásokon túl és különböző témákban tartott előadások, képzések formájában törekszem minél több ember egészségtudatos szemléletét ébresztgetni, erősíteni, hisz életünk minősége a saját kezünkben, fejünkben és szívünkben van!

És hogy mindehhez bátorság kell???? Hát nem kevés, de hogyan mutassak utat, adjak hitet és reményt másoknak, ha én nem merek előttük járni…

Így tehát táncolok tovább a számomra kijelölt ÚTON, élvezem minden pillanatát a létezésnek és nagy tisztelettel, alázattal és hálával nézek rá mindarra, ami még előttem van…

KÖSZÖNÖM!

Tovább a honlapomra!

A több ezer éves kínai gyógyászat "5 Elem tanának" titka!

A több ezer éves kínai gyógyászatban használt "5 Elem tana” alapján összeállítjuk és elküldjük számodra a rád legjellemzőbb alkati tulajdonságokat, jellemzőket, amellyel közelebb kerülsz az egészségtudatos és kiegyensúlyozott élethez.

 
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com