Loading the content... Loading depends on your connection speed!

Padma Ház • 8200 Veszprém. Szeglethy utca 1. +36 30 488 4973
Családállítás júniusban Veszprémben (2015)

Ismét Hellinger féle családállítást szervezünk júniusban.

Kiknek segít ez a módszer?

Akik rendezni szeretnék érzelmi és fizikai kapcsolataikat (nemcsak családtagokkal hanem barátokkal, munkatársakkal), szeretnének rálátni önmagukra, a helyzetük mélyben levő okára, gyökerére és szeretnének azon a működtető energián formálni, a nem örömteli sorsismétlődéseket új mintába terelni. Keresik a gyógyulást, belső békét, a “hogyan tovább”-ot életükben, szeretnék saját belső erejüket felszabadítani. Kiscsoportos foglalkozás keretében kerül erre sor.

Fontos: a családfelállítás önismereti munka, nem helyettesíti az orvosi kezelést. A részvétel feltétele, hogy mindenki vállalja magáért a felelősséget és ne szenvedjen pszichés betegségben.A témák leképezése során Mindenkinek szüksége van a csoportból Mindenkire. És pont azokra van szükség, akik ott vannak. A csoportdinamika szempontjából minden résztvevő fontos tagja a csoportnak.

Az állítás két napos lesz. A jelentkezők mind a két nap jelen lesznek, hol állítóként, hol pedig segítőként.

Időpontja: 2015. június 13-14. (9.00-19.30)

Helyszín: Zöldlak, 8200 Veszprém Diófa utca 3.

Részvételi díj: 14.000 Ft

Az állítás vezetője: Tőrös Ildikó

Jelentkezési határidő: 2015. június 8. hétfő

További kérdéseid felteheted a bejegyzés hozzászólásainál, az oldal alján a közvetlen kapcsolatnál, telefonon vagy személyesen is.

Szólj hozzá!

A több ezer éves kínai gyógyászat "5 Elem tanának" titka!

A több ezer éves kínai gyógyászatban használt "5 Elem tana” alapján összeállítjuk és elküldjük számodra a rád legjellemzőbb alkati tulajdonságokat, jellemzőket, amellyel közelebb kerülsz az egészségtudatos és kiegyensúlyozott élethez.

 
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com